Hur man slutar svettas i händerna – finns det verkligen ett naturligt botemedel?

I händelse av att du försöker ta reda på hur man stoppar svettningar i handen, kommer du att tycka att den här artikeln är extremt övertygande med motiveringen att jag kommer att visa dig exakt hur jag kom på hur man gör sig av med min palmer-hyperhidros, helt normalt, så missa inte denna information!

Excessive Sweating of Hands & Body | How to Control It? - Cigalah

Att ta reda på hur man stoppar att svettas i handen har haft ett så konstruktivt resultat för mitt självförtroende, eftersom jag nu är säker på att jag när som helst går ut mitt på ljusa dagen och jag har kontakt med individer som jag inte behöver vara rädd för att skaka hand med. . Jag kan nu knäppa händer med individer också utan att hitta på någon form av ursäkt!

Den bästa strategin just nu för att åtgärda orimlig handsvettning kallas jontofores. Detta inkluderar att sätta händerna i en liten dusch med vatten och passera lite elektrisk ebb och flod genom vattnet som hjälper till att desensibilisera svettorganen. Detta har visat sig vara extremt övertygande ibland, men tragiskt nog är det överdrivet dyrt att göra, så i händelse av att du inte har rikliga handsvett resurser, liknande mig, då, vid den tidpunkten, vill du verkligen spåra upp en annan Metod.

Jag gick för att prata om mitt problem med svett med min primärvårdsläkare, men han hjälpte mig faktiskt inte till det yttersta. Som en fråga av första vikt, kände han att min oro inte var intensiv och gav därför inte många viktiga råd, och vid eftertanke gav han mig ett pulver att gnida på mina händer. Det här pudret fungerade beundransvärt ett par ögonblick i alla fall efter cirka tio minuter var mina händer återigen genomdränkta i svett.

På det här sättet, som en sista chansning, försökte jag ta reda på hur man stoppar handen att svettas normalt. I kölvattnet av att ha gjort en touch av utforskning talade denna strategi till mig betydligt mer än någon operation vid något tillfälle kunde. Detta på grund av att vanliga strategier verkligen behandlar orsaken till problemet, snarare än andra kliniska läkemedel som helt enkelt blockerar svettorganen.

Jag upptäckte några otroliga tips för att sluta svettas normalt, och jag måste visa dig dem nu. Viktigast av allt, hade du någon aning om att koffein animerar ditt säkra ramverk för att skapa mer svett? Tro det eller ej, så ta bort drycker med mycket koffein, till exempel te, espresso och läsk under en tid för att kontrollera om ditt tillstånd fortsätter.

Kost är en betydande bidragande komponent för att svettas problem, så vad som än är hett bör du inte heller äta eftersom det kan få dig att svettas mer. Ta dessutom ett hugg på att applicera en blygsam mängd bakläsk på dina händer eftersom detta kan hjälpa till att absorbera överflöd av svett.

För närvarande i händelse av att du verkligen behöver ta reda på hur man slutar svettas, vill du ställa in. Medan jag utforskade gick jag över denna helt fantastiska strategi som du bara behöver veta om du behöver sluta svettas normalt.